Dental Network Fascinatio

Dental Network Fascinatio is een moderne tandartspraktijk gelegen in het hart van Capelle aan den IJssel. De praktijk is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt een breed scala aan tandheelkundige zorg aan zowel volwassenen als kinderen. Onze tandartsen en assistentes zijn gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring. Onze tandheelkundige zorg is van de hoogste kwaliteit en gaat gepaard met persoonlijke aandacht aan al onze patiënten. Onze praktijk staat bekend om haar professionele en vriendelijke sfeer, waardoor onze patiënten zich op hun gemak voelen tijdens hun bezoek.

  • 6 dagen per week geopend, ook ’s avonds
  • Vriendelijke én vakkundige behandelaars
  • Speciale zorg voor angstpatiënten

Adresgegevens

Fascinatio Boulevard 1126
2909 VA Capelle aan den IJssel

010 202 0207
fascinatio@dentalnetwork.nl

Openingstijden

Maandag:08:00 – 20:00 uur
Dinsdag:08:00 – 19:00 uur
Woensdag:08:00 – 17:00 uur
Donderdag:08:00 – 18:30 uur
Vrijdag:08:00 – 16:30 uur
Zaterdag:08:00 – 16:30 uur
Zondag:Gesloten

Route

Een kijkje in de praktijk van Dental Network Fascinatio

Bent u benieuwd hoe onze praktijk Fascinatio in Capelle aan den IJssel eruit ziet? In onderstaande video laten we u dit graag zien. Bovendien vertellen we u graag meer over onze praktijk.

Onze tevreden klanten

“Het zijn zeer deskundig, vriendelijk en meelevende mensen die hier werken. Goede adviezen voor
mijn gebit. Mijn man en ik komen hier al jaren.” – Elly Cabaret uit Capelle aan den IJssel

Hele fijne tandartsen en mondhygiënisten. Ze denken met je mee waar nodig en stellen je op je gemak. Ook de dames achter de balie zijn altijd erg behulpzaam met het inplannen van afspraken zodat ik alles in 1 dag kan plannen. Super fijn. Overigens ook een schone, mooie praktijk.” – Tamara Alisha Hoogerwaard uit Capelle aan den IJssel

Verschillende behandelingen

We bieden onze patiënten een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Onze diensten omvatten onder andere:

Maak kennis met het team van Fascinatio

Het team van Dental Network Fascinatio in Capelle aan den IJssel bestaat uit ervaren en vakkundige tandartsen en assistentes. Onze medewerkers hebben kennis van de nieuwste technologieën en behandelmethoden om u de hoogste kwaliteit van zorg aan te bieden. Heeft u vragen of zorgen? Ons vriendelijke team staat altijd voor u klaar.

 

Bereikbaarheid van Dental Network Fascinatio

U vindt onze praktijk aan de Fascinatio Boulevard 1126 in Capelle aan den IJssel. Onze locatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. We bevinden ons op loopafstand van metrostations Kralingse Zoom en Capelsebrug.

Dankzij onze flexibele openingstijden bent u ook in de avond en op zaterdag welkom. Zo bezoekt u ons ook eenvoudig buiten werktijden om en hoeft u uw planning niet te wijzigen.

Maak een afspraak of schrijf u direct in

Als u op zoek bent naar een professionele en moderne tandartspraktijk in Capelle aan den IJssel, dan nodigen we u graag uit om een afspraak te maken bij Dental Network Fascinatio. We staan klaar om u te helpen met al uw tandheelkundige zorgbehoeften. Neem telefonisch contact met ons op via 010 – 202 0207 of stuur ons uw vraag via fascinatio@dentalnetwork.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Liever een andere Dental Network praktijk bezoeken?

Gaat u liever naar een van onze andere praktijken in Capelle aan den IJssel of Rotterdam, bijvoorbeeld omdat deze dichterbij uw huis of werk is? Geen probleem! We hebben verschillende locaties om uit te kiezen.