Dental Network Oostgaarde

U bent van harte welkom bij Dental Network Oostgaarde, een tandheelkundige praktijk waar kwaliteit en persoonlijke zorg centraal staan. Ons team bestaat uit ervaren tandartsen en mondhygiënisten die samenwerken om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu last heeft van tandpijn of uw gebit wilt verfraaien, bij ons bent u in goede handen. Ontdek wat Dental Network in Capelle aan den IJssel – Oostgaarde voor u kan betekenen.

  • Ruime openingstijden
  • Tandartsen met jarenlange ervaring
  • Persoonlijke aandacht voor iedere patiënt

Adresgegevens Dental Network Oostgaarde

De linie 14
2905 AX Capelle aan den IJssel

010 451 8228
oostgaarde@dentalnetwork.nl

Openingstijden

Maandag:08:00 – 16:30 uur
Dinsdag:08:00 – 16:30 uur
Woensdag:08:00 – 16:30 uur
Donderdag:08:00 – 16:30 uur
Vrijdag:08:00 – 16:30 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Route

Voordelen van Dental Network

Als patiënt bij Dental Network in Oostgaarde (of één van onze andere praktijken) profiteert u onder andere van:

  1. Geavanceerde technologieën. We gebruiken de nieuwste technologieën in onze praktijk, waardoor we nauwkeurigere diagnoses kunnen stellen en de behandelingen hierop aanpassen.
  2. Gediplomeerd team. Onze teams bestaan uit zorgvuldig geselecteerde en gediplomeerde tandartsen, assistenten en mondhygiënisten. Zij delen allemaal de passie voor het bieden van de best mogelijke zorg aan de patiënten.
  3. Persoonlijke aanpak. Bij Dental Network staat u centraal. We nemen de tijd om te luisteren naar uw specifieke wensen en bieden tandheelkundige zorg op maat aan.
  4. Gemakkelijk afspraak maken. U kunt ons op elk moment van de dag telefonisch bereiken of via onze website een afspraak maken.

 

Een van onze tevreden patiënten

“Al vele jaren is tandarts Kuijstermans mijn tandarts. Een Top Tandarts! Hij werkt zorgvuldig, snel, legt alles van te voren uit, houdt rekening met de cliënt én is vóór het behoud van de eigen tanden en kiezen!” – Erna Daalman uit Capelle aan den IJssel

 

Tandartsbehandelingen in Capelle Oostgaarde

Bij Dental Network in Oostgaarde bieden we een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan. Van routinecontroles tot gespecialiseerde procedures. Onze ervaren tandartsen en mondhygiënisten werken iedere dag samen om u de best mogelijke zorg te bieden en uw gebit in topconditie te houden. Bekijk hier alvast een greep van onze diensten:

Uw tandarts in Capelle aan den IJssel – Oostgaarde

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste en gepassioneerde tandheelkundigen die allemaal streven naar de beste zorg voor onze patiënten. Onze tandartsen beschikken over jarenlange ervaring en kennis. Bovendien zijn we continu bezig met bij- en nascholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde.

 

Bereikbaarheid van onze tandartspraktijk in Oostgaarde

Onze praktijk bevindt zich aan De Linie 14 in Capelle aan den IJssel, Oostgaarde. U bereikt ons eenvoudig via het openbaar vervoer en met de auto. Bij de praktijk is er genoeg parkeerruimte beschikbaar voor uw auto, fiets of scooter.

Komt u met de bus? Dan kunt u uitstappen bij de bushaltes Westerlengte of De Terp. Als u de metro neemt kunt u uitstappen bij metrostation De Terp. Vanaf deze haltes is het slechts enkele minuten lopen naar onze tandartsenpraktijk.

Schrijf u vandaag nog in als nieuwe patiënt

Meld u aan als nieuwe patiënt bij Dental Network en ontdek het positieve verschil in tandheelkundige zorg. Ons team staat klaar om u te ontvangen en u te voorzien van optimale zorg.

Contact opnemen met praktijk Capelle Oostgaarde

Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw bezoek. In geval van spoed zijn we ook telefonisch bereikbaar en doen we er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Bekijk onze tandartspraktijken in Capelle aan den IJssel

Dental Network heeft verschillende praktijken in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Zo is er altijd wel eentje dichtbij uw huis, school of werk! Bekijk de andere praktijken hieronder.