Tandartspraktijk Dental Network Rotterdam-Zuid

Bent u op zoek naar hoogwaardige tandheelkundige zorg in Rotterdam-Zuid? Dental Network Rotterdam-Zuid verwelkomt u graag in onze nieuwe, moderne praktijk. We bieden een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, uitgevoerd door ons team van ervaren tandartsen en specialisten. U vindt onze praktijk in het gezondheidscentrum op de eerste verdieping.

  • Directe toegang zonder wachtlijst
  • Moderne tandartspraktijk
  • Gekwalificeerde tandartsen en specialisten

Let op: onze nieuwe locatie in Rotterdam-Zuid opent naar verwachting in augustus 2024. Hoewel we op dit moment nog niet geopend zijn, kunt u zich alvast inschrijven om als een van de eersten gebruik te maken van onze tandheelkundige diensten zodra we onze deuren openen.

Contact Dental Network Rotterdam-Zuid

Lange Hilleweg 380
3073 BZ, Rotterdam
(Op de eerste verdieping)

010 313 3985
rotterdamzuid@dentalnetwork.nl

Openingstijden

Maandag:08:00 – 17:00 uur
Dinsdag:08:00 – 17:00 uur
Woensdag:08:00 – 17:00 uur
Donderdag:08:00 – 17:00 uur
Vrijdag:08:00 – 17:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Route

Dental Network: uw tandarts in Rotterdam-Zuid

Bij Dental Network Rotterdam-Zuid streven we ernaar om u de beste tandheelkundige zorg te bieden in een omgeving waar u zich comfortabel en begrepen voelt. We zijn trots op onze moderne faciliteiten, die zijn uitgerust met de nieuwste tandheelkundige technologieën om u efficiënte en effectieve behandelingen te bieden.

Ons team van gekwalificeerde tandartsen en specialisten is toegewijd aan het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit. We begrijpen het belang van persoonlijke aandacht en nemen de tijd om uw individuele behoeften en wensen te begrijpen. Of u nu komt voor een routinecontrole, een specifieke behandeling of cosmetische tandheelkunde, u kunt rekenen op een warm welkom en professionele zorg bij elke stap. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via 010-3133985 of via rotterdamzuid@dentalnetwork.nl.

Behandelingen in onze tandartspraktijk

Bij Dental Network begrijpen we dat elke glimlach uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Daarom bieden we in onze tandartspraktijk een uitgebreid scala aan behandelingen, afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele behandelingen die we aanbieden:

Array

Inschrijven bij Dental Network Rotterdam-Zuid

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen als nieuwe patiënt. U kunt zich eenvoudig online inschrijven via onze website. Heeft u hulp nodig bij het inschrijvingsproces? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. U bent bovendien van harte welkom om onze praktijk te bezoeken om kennis te maken met het team of om persoonlijk geholpen te worden bij uw inschrijving.

Tijdens uw eerste afspraak voeren we een uitgebreide controle van uw gebit uit en bespreken we een persoonlijk behandelplan. Uw vragen en zorgen zijn voor ons belangrijk, daarom nemen we de tijd om deze te bespreken.

Bereikbaarheid van onze tandartspraktijk in Rotterdam-Zuid

Onze tandartspraktijk in Rotterdam-Zuid is strategisch gelegen om voor iedereen gemakkelijk bereikbaar te zijn, of u nu met het openbaar vervoer of met de auto komt. Voor degenen die met de auto reizen, bieden we het gemak van voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de praktijk. U kunt parkeren bij Q-Park of voor het pand. Dit zorgt ervoor dat uw bezoek aan ons zo stressvrij mogelijk is, zonder zorgen over het vinden van een parkeerplaats.

Voor onze patiënten die met het openbaar vervoer reizen, bevindt onze praktijk zich op een gunstige locatie nabij de bushalte Strevelsweg, die zich recht tegenover ons pand bevindt.

U vindt onze tandartspraktijk op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over onze tandheelkundige diensten? Ons vriendelijke en deskundige team bij Dental Network Rotterdam-Zuid staat altijd klaar om u te helpen. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, vragen over behandelingen of hulp bij het inschrijvingsproces, we zijn er voor u.

Afspraak makenInschrijven

Ontdek onze andere locaties

Naast onze nieuwste locatie in Rotterdam-Zuid, hebben we meerdere locaties in de regio (Capelle aan den IJssel). Bekijk onze andere praktijken en vind de locatie die het beste bij u past.