Dental Network Schollevaar

Zoekt u een nieuwe tandarts in Capelle aan den IJssel? Of wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling in onze praktijk? Dental Network Schollevaar verwelkomt u graag. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw inschrijving of voor het maken van een nieuwe afspraak. Onze locatie in Schollevaar staat bekend om haar ruime openingstijden en haar ervaren team.

  • Geen wachttijden
  • 6 dagen per week geopend
  • De beste tandartsen en specialisten in één praktijk
  • Passende zorg voor angstige patiënten

Adresgegevens

Zadkinerade 120
2907 MB Capelle aan den IJssel
010 451 6144
schollevaar@dentalnetwork.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 20:00 uur
Dinsdag:08:00 – 16:30 uur
Woensdag:08:00 – 20:00 uur
Donderdag:08:00 – 20:00 uur
Vrijdag:08:00 – 16:30 uur
Zaterdag: 08:00 – 16:30 uur
Zondag: Gesloten

Route

Moderne tandartspraktijk in Capelle, Schollevaar

De Dental Network locatie in Schollevaar is modern uitgerust met de nieuwste technologieën en tandartsinstrumenten. Hierdoor is het voor ons mogelijk om verschillende tandheelkundige behandelingen uit te voeren en u de best mogelijke zorg aan te bieden.

Bovendien is de praktijk ontzettend goed bereikbaar én zijn er geen wachtlijsten. Hierdoor kunt u zich gewoon online inschrijven en direct uw eerste afspraak maken. Kortom: Dental Network Schollevaar is een professionele tandartspraktijk waar uw glimlach centraal staat.

Zeer kundige en fijne tandarts en mondhygiënisten.” – Simplie B. uit Schollevaar

Leer ons team in Schollevaar kennen

Het team van Dental Network Schollevaar in Capelle aan den IJssel is professioneel en ervaren op het gebied van tandheelkundige zorg voor jong en oud. Het team bestaat uit verschillende tandartsen, assistentes en specialisten. Ze werken nauw met elkaar samen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke behandeling krijgt. Welke behandeling u ook nodig heeft, het team van Dental Network Schollevaar verwelkomt u graag.

Behandelingen in Capelle Schollevaar

Bij Dental Network Capelle Schollevaar kunt u onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

Top ervaring altijd even vriendelijk en accuraat. De meedenk tandarts.” – Hans K. uit Schollevaar

Bereikbaarheid Dental Network locatie Schollevaar

Onze tandartspraktijk bevindt zich aan de Zadkinerade 120 in Capelle aan den IJssel. De praktijk is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor de deur en er staan ook fietsenrekken.

Komt u met het openbaar vervoer? Dan kunt u uitstappen bij trein- of busstation Capelle Schollevaar. Vanaf hier is het slechts twee minuten lopen naar onze praktijk.

Schrijf u in als patiënt of maak direct een afspraak

Zoekt u een tandarts in Schollevaar, Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij Dental Network Schollevaar aan het juiste adres. Dankzij onze flexibele openingstijden bent u zelfs ’s avonds én op zaterdag welkom. Schrijf u vandaag nog in als patiënt bij locatie Schollevaar of maak direct online een afspraak. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze praktijk? Neem contact met ons op via 010 451 6144 of stuur ons uw vraag via schollevaar@dentalnetwork.nl.

Ontdek onze andere Dental Network locaties

Wilt u patiënt worden bij Dental Network, maar is onze locatie in Schollevaar niet bij u om de hoek? Geen zorgen, we hebben verschillende locaties waar u terecht kunt. Ontdek al onze praktijken in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Zo vindt u altijd een tandartspraktijk dichtbij uw huis, werk of school. Naast de locatie Schollevaar kunt u terecht bij de volgende vestigingen: